Patiënt worden

Aanmelden als nieuwe patiënt

Tandartspraktijk Kersenboogerd heeft plek voor nieuwe patiënten. U kunt zich telefonisch aanmelden of via het onderstaand inschrijfformulier.

Na ontvangst van uw inschrijving, ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Tevens nemen wij z.s.m. contact met u op voor het maken van een eerste afspraak.

Bij uw eerste afspraak vragen wij u vriendelijk uw verzekeringspasje en uw legitimatiebewijs mee te nemen. Mocht u nog foto's en gegevens hebben van uw vorige tandarts, neemt u die dan mee op de gemaakte afspraak. Ook kunt u deze door uw vorige tandarts laten mailen naar info@tandartspraktijkkersenboogerd.nl.

LET OP! Voor ieder gezinslid dient u een apart formulier in te vullen.

1. Uw gegevens

2. Huidige tandarts

3. Overige

Ik ben op de hoogte wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacy- en cookieverklaring.

De aanvragen zullen zorgvuldig bestudeerd worden om zo effectief mogelijk tandheelkundige zorg te kunnen verlenen. Aan deze aanvraag kunt u geen enkel recht ontlenen. Insturen van dit formulier en een oproep leidt niet automatisch tot aanname van u als patiënt.

Tandartspraktijk Kersenboogerd

Lepelaar 2F (1e verdieping)
1628 CZ Hoorn
(T) 0229 21 71 89
(E) info@tandartspraktijkkersenboogerd.nl


Afspraak maken

Afspraken kunt u telefonisch of aan de balie maken tijdens onze openingstijden.
Binnen en buiten de openingstijden, via e-mail altijd mogelijk.


Afspraak afzeggen of verzetten

Wilt u een afspraak afzeggen of verzetten, dan verzoeken wij u ons dit uiterlijk 24 uur van tevoren aan de balie, telefonisch of per mail te laten weten. Afspraken die te laat zijn afgezegd of gemist moeten we helaas in rekening brengen.